Draklanda

Hej alla piloter.

Nu på lördag kommer Midland Event Åre ha en aktivitet på Draklandas västra del (kommunens mark) och på Åresjön. Anledningen att de är på Draklanda och på Åresjön är snöbrist där denna aktivitet var planerat från början. Detta är alltså en nödlösning för dem.

Midland Event har haft kontakt med oss (Åre SDFK), Åre kommun, Lakelodge, Skistar och Fiskevårdsföreningen. Alla tillfrågade parter har gett sitt samtycke till denna aktivitet.

Därför hänvisar Åre SDFK alla piloter som tänker flyga nu på Fredag och Lördag (9-10 januari) att planera landningen på Åresjöns is. Man får dock landa på östra delen av fältet om man vill det. Men åk till Draklanda och kolla hur det ser ut innan start. Utse en fri landningsyta på isen för landning vid minsta tvekan. Var även uppmärksam på längdspåret som går förbi Draklanda.

De kommer att riggas upp rättmycket prylar redan på fredag eftermiddag. Allt ska plockas bort direkt efter aktiviteten. Skulle det inte gå att flyga kan man ju kolla på deras aktivitet 13.00-16:00 på lördag.

Flyg väl

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.