Grillning och vårstädning sön 4 maj från kl 10 på Draklanda

Vi behöver fixa med klubbstugan in- och utvändigt. Är det väder för att måla så fortsätter vi där vi var i fjol. Färg och penslar finns, så se till att ha oömma kläder. Vi ska också rensa upp på Draklanda i allmänhet. Ronny leder arbetet, och vi hoppas att så många som möjligt kan hjälpa till. M v h, Styrelsen

 

5 Kommentarer
 1. komment test när man är inloggad

 2. Hej.
  Sorry att jag missade städdagen. När hemsidans viktigaste funktion, hummelvunden, ligger nere tittar man ju inte in här så ofta.
  Hur som helst så anväderv vi klubbstugan som samlingslokal för Sverigecupen som klubben arrangerar denna helg. Det är inte så kul att komma dit och finna en dammig och rörig byggarbetsplats nu när vi ska ha samling.
  // T

 3. Efterlyser en plan för landningsflotten. Jag anser att klubben ska ta den kostnad som krävs för att transportera och förvara flotten. Som det ser ut just nu kan det i det närmaste beskrivas som nedskräpning. Inte hållbart att ha flotten liggandes på stranden år efter år…

 4. Vi har ju SC-då…

  • Bra fråga. Jo, vi tänkte att då är folk ändå på Draklanda o kan hjälpa till en stund. Även gästande piloter ser att vi arbetar som klubb. Flygning går först, det här ger mer liv o rörelse ( o publik :). Är det inte flygbart så är det ett trevligt sätt att umgås.