Kallelse till årsmöte 2020

Kallelse till Årsmöte

Som kassör i ÅSDFK kallar jag till Årsmöte den fredag den 31/1 på Holiday Club 18-20 med middag efter det (plats kan komma att ändras, väntar på bekräftelse från Holiday)

Efter årsmötet bjuder klubben på middag och ni behöver därför svara på detta till jonas@adventurewithjonas.com om ni vill ha middag, för årsmötet krävs ingen anmälan. Ange även specialkost

Kom ihåg att för att vara röstberättigad vid årsmötet krävs det att ni betalar medlemsavgiften för 2020 senast 7 dagar innan årsmötet.

Eventuella motioner kan ni också skicka till denna adressen ovan senast 4 veckor innan årsmötet, således den 3e januari.

Jag kommer att skicka ut dokument till årsmötet senast en vecka innan mötet och anslå dessa på hemsidan www.flygare.nu också.

Styrelsen 2019

Styrelsen 2019 har inte fungerat så bra då vi efter Ordföranden Helena Burholms avhopp i våras saknat ordförande och något driv att genomföra saker i klubben.

Jag kommer att avgå ur styrelsen och som kassör vid årsmötet efter 5 år då jag känner att det är dags för nya krafter. Jag hoppas att flera av er anmäler er som frivilliga till valberedningen så att de har ett urval av kandidater att välja bland.

Andra länkar

Klubbens officiella facebooksida: https://www.facebook.com/groups/48461420739/

Tävlingsbidrag

Ni som tävlat i år – skicka in ansökan om tävlingsbidrag. Max 500 kr per tävling och det täcker anmälningsavgift

Ansökan ska innehålla: foto från tävlingen, helst en liten berättelse, din placering och kostnad för anmälan samt kontonummer för utbetalning!

Ansökan innan nyår skickas till jonas@adventurewithjonas.com

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.