Nytt om Klubb-Bussen

Vi har gjort om betalsystemet för hummelturerna med klubb-bussen till i sommar.

Först så har vi bytt ut biljetterna till klippkortet med 5 och 10turer, 5turet kostar 250kr och 10turet kostar 450kr. Årskorten har vi sänkt till 1200kr så det skall löna sig för flera att köp årskort.

För att köpa ett kort skriver du bara upp dig i pärmen och tar ut ett kort, allt ligger i pärmen i bussen. Betalning gör du till klubbens bankgiro inom 14dagar.

För att det här skall fundera har vi gett alla kort ett eget nummer som du anger vid betalningen och som vi sedan antecknar tillsammans med ditt namn vid varje uppfärd.

Det här systemet kommer innebära lite mer arbete för dom som åker med bussen och kräver att alla tar sitt ansvar och håller koll på att ingen fuskar.

Men det kommer alltid att gå och köpa biljetter och ingen behöver sköta själva försäljningen.

Biljetter från i fjol gäller naturligt vis i år också, och dom som var med och lade in extra pengar till inköpet av bussen får dom till godo vid köp av årskort.

Den som kör NER bussen får en tur tillgodo, anteckna dina körda och använda turer i förarredovisningsbladet och använd din namntäckning istället för biljet i körjournalen.

Den som har turer över kan lösa ut kort för lika många turer eller överlåta dom till någon annan. Obs den sen som överlåtit sin tur måste finnas på plats för namnteckning i körjournalen.

Ungdomar under 18 som är medlemmar i klubben åker gratis men det skall alltid vara minst fyra betalande passagerare på varje tur.

Enkeltur kostar 60kr och den köper man av någon som har en tur att sälja på sitt klippkort.

För att det alltid skall fungera går det naturligt vis att betala kontant direkt i bussen också, men då kostar en tur 100kr.

För att det här skall fungera bra måste alla ta sitt ansvar och skaffa ett klippkort även om man har årskort.

Ring mig om ni undrar något

Mikael Kjellman 070-5322201

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.