Vindmätaren: uppföljning

Mats på Meac har nu varit upp tillsammans med Jämtkraft och felsökt på Örnnästet. De hittade inget fel inomhus. Tillslut upptäckte de att takplåtar lossnat och flyttat sig. De har legat och skavt av både våra vindmätarkablar och Jämtkrafts egna. Mats beställer nu nya kablar och sedan ska de försöka åka upp igen när väder och scheman passar, förhoppningsbis inom en tvåveckorsperiod. Enligt Mats kan takplåtarna ha varit ett problem under längre tid genom att ha orsakat glapp och tillslut ha skurit av kablarna helt. Vi håller tummarna att nya kablar kan skaka liv i mätaren tillslut. Det känns i alla fall bra att de arbetar på det!

M v h,

eder ordförande

5 Kommentarer
  1. Mats har meddelat att Jämtkraft velar med hur de ska göra med skadorna på Örnnästet. Om masten inte kan användas får vi tydligen komma på ny lösning och sätta på annat ställe på stugan.

  2. Mats på Meacs mobil nr är 0761128347. Ring eller smsa.

  3. Så. Hva skjer i detta ärendet? Är detta bara v¨rdens størsta och dyraste skämt?
    Provoserad nu.

    • Hej Pål! Vi kom överens om att det var du och Micke som skulle ta tag i det i vinter (tror det var Mickes förslag). Men eftersom ni aldrig gjorde ngt ringde jag ju Mats o skrev inlägget (vi hade ju den konversationen på Lounge när du o Micke fikade). Jag har även lämnat meddelanden, senast 22 maj, till Mats. Jag ser bara positivt på att ni tar tag i det igen med nya förslag om vindmätare eftersom jag har en del annat att stå i. Vi kan säkert ta beslut på förslag snabbt. M v h Karin i London

  4. Hur går det med vindmätaren? Fullt möjligt att köra till hummeln vilken dag som helst. Vad kommer det att kosta? Kanske dags att kolla på nya lösningar om det tar månader att serva den.